Test: Skal din virksomhed hjælpes i gang med digitalisering?

Lørdag den 6. oktober 2018 · Kl. 16:06
Test: Skal din virksomhed hjælpes i gang med digitalisering?

Er digitalisering et nødvendigt onde, eller en hjælpende hånd?

Selvom nogle virksomheder, eller deres medarbejdere, kan frygte at digitaliseringen er kommet for at gøre dem overflødige, erfarer de fleste virksomheder, at digitaliseringen frigiver kompetencer fra rugbrødsopgaver til at arbejde med kerneopgaven.
Der er efterhånden ingen tvivl om, at digitalisering af forretningsgange er en nødvendighed, men det kan være svært at komme i gang. Særligt SMV’er kan opleve udfordringer (PWC Pulsmåling 2016), da de ofte enten ikke har kompetencerne til processen, eller ikke kan finde pengene til at hyre dem.
Dette forsøger Region Sjælland at imødekomme, ved at søsætte projekter med det formål, at give SMV’er mulighed for at få økonomisk understøttelse, til selve processen.
Hvad enten din virksomhed har brug for at få lavet en plan, eller få et kompetenceløft til dine medarbejdere, så kan dette projekt hjælpe dig.
Tag testen her
Du kan læse mere om to af projekterne her.
——————————————— Projekterne ”Digitale veje til vækst”, Vækstplan og Kompetence, er finansieret af henholdsvis EU’s Regionalfond og EU’s Socialfond. Projekterne yder økonomisk bistand til virksomheder der er små eller mellemstore, med det formål at digitalisere arbejdsgange, der hæmmer vækst eller globaliserings potentiale. Projekterne yder godtgørelse for de penge der bruges på konsulentbistand eller videreuddannelse, såfremt de lever op til projektets krav. Har du brug for mere information eller søger du afklaring, kan du kontakte en af projekternes partnere her.