Nyheder

 • Onsdag den 1. juni 2022 · Kl. 15:55

  EU-projekt blev gamechanger for Dorthes virksomhed

  Erhvervsstyrelsen har netop udgivet denne artikel om DVV vækstplans projektet, og hvordan Dorthes virksomhed gennem projektet har fået værktøjer til en solid vækst. Artiklen kan læses her: https://udviklingidanmark.erhvervsstyrelsen.dk/33-virksomheder-gaar-vaekstvejen-eu-projekt-blev-gamechanger-dorthes-virksomhed-0
 • Fredag den 18. marts 2022 · Kl. 11:50

  Virksomheder på Sjælland har knækket koden: ”Digitalisering er blevet en gamechanger for os”

  I forbindelse med afslutningen på vækstplansprojektet er, der blevet udgivet en spændene artikel omkring projektets positive resultater. Læs den her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/virksomheder-pa-sjaelland-har-knaekket-koden-digitalisering-er-blevet-en-gamechanger-for-os?publisherId=11727618&releaseId=13638869
 • Tirsdag den 5. maj 2020 · Kl. 09:25

  VIDEO: Robotter i produktionen

  Har I overvejet at bruge robotter i jeres produktion? Det kan betyde billigere og hurtigere produktion samt frigørelse af dine medarbejders tid, til f.eks. at udvikle nye kreative produktionsprocesser. Hør underviser Sten Lønborg fortælle om, hvordan du kommer i gang.
 • Onsdag den 29. april 2020 · Kl. 12:55

  VIDEO: Ropox fik en konkret vækst- og handlingsplan

  Forretningsudvikler Peter Bjaldby fortæller, hvordan Ropox gennem deltagelse i Digitale Veje til Vækst - Vækstplan har fået identificeret deres digitale vækstpotentiale, som har udmøntet sig i en konkret vækst- og handlingsplan.
 • Onsdag den 29. april 2020 · Kl. 12:52

  VIDEO: Ropox har kompetenceudviklet deres medarbejdere med nye digitale værktøjer

  Forretningsudvikler Peter Bjaldby fortæller, hvordan Ropox gennem deltagelse i Digitale Veje til Vækst - Kompetence har kompetenceudviklet deres medarbejdere og har implementeret nye digitale værktøjer til gavn for deres kunder.
 • Mandag den 2. marts 2020 · Kl. 11:51

  VIDEO: Digitalisering af dokumentation ved udført arbejde

  Dokumentation i forbindelse med kvalitetssikring er muligt at gøre digitalt og kan integreres i samme system hvor opgaver og tid registreres. Det gør processen mere effektiv og sikker. Hør Lilli fortælle om hvad Digital Dokumentation er, og hvordan vi kan hjælpe jer i gang.
 • Mandag den 2. marts 2020 · Kl. 11:51

  VIDEO: Brug af 3D print

  Kom i gang med 3D print. 3D-print er en teknologi, hvor et objekt bygges ved at tilføre plast, metal, gips, cement eller andet materiale lag for lag. En 3D-printer fungerer i princippet som en almindelig printer, der påfører blæk på papir. Ved 3D tilføres en ekstra dimension ved at objektet opbygges i højde.
 • Mandag den 2. marts 2020 · Kl. 11:28

  VIDEO: Digitaliser din proces med BIM

  BIM er en integreret metode til at digitalisere byggeprocessen. Igennem hele byggeriets livscyklus, fra ide til nedrivning, vil digitale bygningsmodeller være omdrejningspunkt for alle byggeprojektets aktiviteter og samarbejdet mellem de forskellige parter.