Din digitale vækstvej

Projektet har skabt digitale vækstplaner for 69 virksomheder. Projektet indgår ikke nye aftaler, da alle projektmidler er anvendt til gavn for de deltagende virksomheder.

Vores mål er, at få regionens virksomheder til at knække koden til digital vækst, så de kan høste frugten af den digitale udvikling. Det gør vi ved at tilbyde privat rådgivning til udvikling af en digital vækstplan. 

En digital vækstplan giver din virksomhed et overblik over, hvor I med fordel kan investere i digitalisering og skabe vækst. 


Hvordan skal digitalisering skabe vækst hos jer?

Projektet tilbyder dig, en rådgiver med specifik digital ekspertise og branchekendskab, der sammen med dig, skal udvikle en vækststrategi med tilhørende handlingsplan. Gennem vækstforløbet bliver din virksomhed, i sparring med rådgiveren, opmærksom på muligheder og skarpere på prioriteringer, på kort og lang sigt. Du kan modtage rådgivning for op til 90.000 kr. excl. moms uden beregning.

Hvis du vil se et eksempel på, hvordan digitalisering har skabt vækst, kan du se denne video. Du kan også læse vores informationsark

Hvem kan deltage?

Din virksomhed skal være lille eller mellemstor – en såkaldt SMV og være beliggende i Region Sjælland.
Er du i tvivl, om din virksomhed hører inden for projektets rammer?, så kontakt os på vaekstplan@digitalvaekst.dk.

FIND EN RÅDGIVER …

Her kan du se en oversigt over private rådgivere, som du kan vælge fra. Du kan naturligvis også vælge at bruge en rådgiver, der ikke er på listen. Det kræver blot, at du selv foretager en markedsafdækning.