Ropox A/S: Nye digitale tegne- og visualiseringsværktøjer har skabt øget værdi for vores kunder

Ropox A/S: Nye digitale tegne- og visualiseringsværktøjer har skabt øget værdi for vores kunder

Ropox er en af de mange virksomheder, som har deltaget i Digitale Veje til Vækst og har været igennem både vækstplan-forløbet og kompetence.

Forretningsudvikler for Ropox Peter Bjaldby er ikke i tvivl om resultatet: ”Vi står styrket nu her efter projektet.”

Sammen med en særlig udvalgt konsulent har Ropox fået analyseret deres forretning og udviklet en vækstplan med fokus på digitale strategier og muligheder. Efterfølgende har de prioriteret nogle særlige indsatsområder, som har krævet en implementering af nye værktøjer og dermed en opkvalificering af deres medarbejdere. En vellykket proces, der har skabt fokus og værdi for både kunder og medarbejdere.

Peter Bjaldby fortæller: ”Vi valgte at gå ind i projektet Digitale Veje til Vækst for at blive mere skarpe på vores digitale strategi og afsøge de muligheder, der er på markedet, som kunne være med til at øge værdien af vores produkt og service overfor kunden. Vi har særligt kigget på visualiseringsteknologier og sensorteknologi. Processen har afstedkommet en endnu større interaktion og inddragelse af vores kunder, som har givet os en ny indsigt i vores kunders behov og ønsker.”

Helt konkret har Ropox kørt en idegenererings-workshops sammen med sine medarbejdere og det lokale BIM-lab (udviklingsplatform og laboratorie på Zealand Sjællands Erhvervsakademi for digitale værktøjer i byggebranchen), som er en del af de ressourcer tilknyttet kompetence-projektet.

En af resultaterne har været at implementere et helt nyt digitalt tegne- og visualiseringsværktøj, som betyder at kunden og samarbejdspartnere nu nemmere kan se Ropox’s løsninger i sammenhæng med en given indretning og bygning. Medarbejderne er begejstret for det nye værktøj og deres opkvalificering i brug af programmet.

Peter Bjaldby vil meget gerne anbefale andre virksomheder at deltage i Digitale Veje til Vækst: ”Jeg kan kun anbefale andre virksomheder at udnytte denne mulighed. Kom i gang og få lagt en plan. Vi står styrket nu her efter projektet.”

Læs mere om Digitale Veje til vækst og hvordan din virksomhed kan deltage på www.digitalvækst.dk

Kort om Ropox: Ropox udvikler og producerer produkter til personer med funktionsnedsættelse, som f.eks. specialudviklet køkken- og baderumsmøbler. De er 60 medarbejdere og har administration, produktion og showroom samlet i Næstved. Læs mere om Ropox på deres hjemmeside