IDEBYG ApS: Fra tunge papirgange til mere nærhed med kunderne

IDEBYG ApS: Fra tunge papirgange til mere nærhed med kunderne

I byggebranchen, hvor kravene til digitale processer bliver større og større, er det afgørende at følge med udviklingen, og de muligheder der opstår – særligt hvis man vil byde ind på store entrepriser og projekter.  Det har IDE BYG forstået. De er en af de virksomheder, som har valgt at være med i Digitale Veje til Vækst – Vækstplan.

IDEBYG er en håndværksvirksomhed etableret i 1994 med base i Nykøbing Falster. Med 35 medarbejdere har IDE BYG vokset sig store hen over årene og tilbyder både tømrer-snedkeropgaver og murerarbejde – fra mindre opgaver som køkkener til store entrepriser.

Med deltagelse i Digitale Veje til Vækst – Vækstplan har IDEBYG haft en ønske om at gøre deres organisation og processer mere smidige. Særligt har de haft fokus på de tunge papirgangene i virksomheden, der med mange løbende projekter – som skifter hænder rigtig mange gange, har krævet mange ressourcer.   

Men hvordan får man identificeret netop disse områder i virksomheden, som rummer muligheden for vækst, får prioriteret og lagt en plan for en digital transformation? IDEBYG fik lavet en afklaringsproces, som kunne klarlægge deres reelle behov og i forlængelse heraf en investeringsplan, som vil sikre at virksomheden kan følge med. For det handler ikke om at ændre alt på en gang, det handler om at starte med de områder, som er realistiske ressourcemæssigt og på sigt kan give mest tilbage til virksomheden.  

”Vi har med deltagelse i projektet fundet vores vej til at blive meget mere smidige og fået frigivet nogle ressourcer. Og den tid kan vi nu bruge på at blive endnu tættere med vores kunder og vores medarbejdere,” udtaler Johnny Hansen, direktør i IDEBYG.  

I Digitale Veje til Vækst – Vækstplan har man mulighed for selv at vælge den rådgiver, man ønsker at arbejde sammen med, og det har IDE BYG været meget tilfredse med. Om det siger Johnny Hansen:

”Det at man selv kan vælge en rådgiver er rigtig godt, det skal være en man er tryg ved – og alle virksomheder har jo forskellige behov og ønsker”

IDE BYG står ikke stille og har efterfølgende også valgt at være med i Digitale veje til Vækst – kompetence, som tilbyder et kompetenceløft af medarbejderne inden for digitalisering og automatisering.

Følg med på vores hjemmeside eller sociale kanaler og hør løbende mere om de erfaringer IDEBYG kommer til at gøre sig. Du kan også læse mere om IDEBYG her.