CH Byg – Vi skal være på forkant med den digitale udvikling

CH Byg – Vi skal være på forkant med den digitale udvikling

CH BYG er en byggevirksomhed med 50 ansatte, som udfører det meste indenfor bygge- og anlægsbranchen.

CH BYG har en klar målsætning om at være på forkant med den digitale udvikling, og det var derfor ikke svært at beslutte sig for, om de skulle være med i Digitale Veje til Vækst – kompetence.

CH BYG har fået et gratis uddannelsesforløb skræddersyet til at matche præcis deres behov. Fokus har været på at opkvalificere CH BYGs faglige håndværkere indenfor Digital Dokumentation.

Digital dokumentation bruges f.eks. til at kvalitetssikre arbejde, der er udført, gennem stillbilleder og videoer, og erstatter bunker af papirer og endeløse rækker med mapper. Så er alt samlet ét sted, hvor alle kan få adgang til det.

”Vi ønsker at opkvalificere vores medarbejder, så de – sammen med os – er rustet til at møde den virkelighed, vi møder. Vi ved, at det er noget vores kunder efterspørger.”
— Christina Wiemann, Direktør CH BYG

Forløbet hos CH BYG har løbet over 3 dage og er blevet afholdt på CH BYGs arbejdsplads, så det har været nemt for alle medarbejderne at deltage. Tilgangen i undervisningen har været meget ”hands-on” orienteret, så medarbejder hurtigt har fået fornemmelse af værktøjerne og har kunne se en mening i at ændre på de eksisterende arbejdsgange og metoder.

”Digital Dokumentation kommer til at spare os for mange timers arbejde i fremtiden. Før var det mig, der skulle ned på byggepladsen hele tiden og tage billeder af udført arbejde. Nu tager håndværkerne dem selv og sender dem til mig.”
— Peter Christensen, Byggeleder CH BYG

Både direktør Christina Wiemann og byggeleder Peter Christensen vil anbefale andre virksomheder at deltage i Digitale Veje til Vækst:

”Vi har fået åbnet vores øjne op for hvor mange muligheder, der ligger indenfor Digital Dokumentation – og det har været nemt at eksekvere og udnytte direkte,” udtaler Christina Wiemann.

Ønsker du at høre om, hvordan du og din virksomhed kan deltage i Digitale Veje til Vækst, så tag fat i en vores konsulenter. Du kan også følge med på vores hjemmeside og sociale kanaler.

Læs mere om CH BYG her.